Σχετικά με την eCommerce & Digital Marketing Expo 2019

Η διοργάνωση

eCommerce

Digital Marketing

Η έκθεση, οι εκθέτες και η νέα ονομασία

Η eCommerce & Digital Marketing Expo Greece & Southeastern Europe (ECDM Expo), όπως μαρτυρά και η ονομασία της, που φέτος άλλαξε προσθέτοντας τον κλάδο του Digital Marketing, είναι μια πολυεπίπεδη διοργάνωση με πολλά παράλληλα event. Σκοπός της είναι η ανάπτυξη των συνεργασιών μεταξύ εταιρειών που ειδικεύονται στις υπηρεσίες παρουσίας και προβολής στο internet και επιχειρήσεων που είτε πωλούν ηλεκτρονικά (ηλεκτρονικά καταστήματα) είτε διαφημίζονται στο internet.

Σαν εκθεσιακή διοργάνωση, η ECDM Expo δίνει την ευκαιρία στους εκθέτες να έρθουν σε επαφή με νέους υποψήφιους πελάτες από όλη την Ελλάδα, αλλά και διεθνώς, στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή μας, οι οποίοι ενδιαφέρονται για να βρουν συνεργάτη, ώστε να βελτιώσουν την παρουσία τους διαδικτυακά. Επίσης, να συμμετέχουν σε μια διοργάνωση που δίνει υπόσταση στον ίδιο τον κλάδο, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει δείξει ιδιαίτερη δυναμική, εξυπηρετώντας την αυξημένη ζήτηση των επιχειρήσεων για προβολή στο internet.

Επιπλέον, η ECDM Expo είναι μία μοναδική ευκαιρία, ώστε οι εκθέτες να έρθουν σε επαφή με δυνητικούς συνεργάτες από όμορες περιοχές επαγγελματικής δραστηριότητας και να αναπτύξουν νέες εταιρικές σχέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Παράλληλα, με τη συμμετοχή τους στην εξειδικευμένη αυτή διοργάνωση, οι συμμετέχοντες καταχωρούνται στη συνείδηση των χιλιάδων επισκεπτών σαν σημαντικές εταιρείες του κλάδου.

Τομείς που καλύπτει η διοργάνωση

Web Design

Digital Marketing

Digital Payments

Products Delivery

Βασικές κατηγορίες εκθετών

Εταιρείες κατασκευής/ανάπτυξης ιστοσελίδων & Ηλεκτρονικών καταστημάτων

Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες

Υπηρεσίες Courier & Logistics

Συμπληρωματικές υπηρεσίες

Design and Usability

Digital Marketing Agencies

Performance Marketing

E-mail Marketing

SEO/SEA

E-Payments

Web Analytics

Social Media

Fulfillment

E-Shop software

Cloud & Hosting

Logistics

Mobile Applications

Web Development and Software Solutions

Βασικές κατηγορίες επισκεπτών

eCommerce Owners

eCommerce Executives

Retailers

Marketing Managers

Σε έναν κλάδο που εξελίσσεται ραγδαία, οι επισκέπτες αναζητούν συνεργάτες και τεχνολογίες που θα τους βοηθήσουν να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί και κερδοφόροι, έχοντας την ανάγκη για για συνεχή ανανέωση της παρουσίας τους στο internet, η οποία θα είναι πιο ελκυστική και πιο λειτουργική.

Είτε είναι επιχειρήσεις που έχουν ηλεκτρονικό κατάστημα, είτε επιχειρήσεις υπηρεσιών (ξενοδοχειακές, εμπορικές, κ.α.) η τακτική ανανέωση της διαδικτυακής τους παρουσίας έχει αποδειχθεί πάντα επωφελής. Έτσι, είναι πλέον συνειδητή η επιλογή για βελτιστοποίηση των τεχνολογικών διαδικασιών για την προσέλκυση νέων πελατών.

Ως αποτέλεσμα, η ECDM Expo είναι η μόνη επαγγελματική εκδήλωση μεγάλου βεληνεκούς στη χώρα και την ευρύτερη περιοχή διεθνώς, στην οποία οι επαγγελματίες-επισκέπτες μπορούν να έχουν άμεση επαφή με προμηθευτές-συνεργάτες, να γνωρίσουν και να συγκρίνουν υπηρεσίες και εταιρείες και να επιλέξουν την καλύτερη λύση για τις ανάγκες τους.

Οι παράλληλες εκδηλώσεις...

Πέρα από το καθαρά εκθεσιακό μέρος, στην ECDM Expo έχει αναπτυχθεί μία σειρά από παράλληλες εκδηλώσεις, οι οποίες λειτουργούν συμπληρωματικά προσθέτοντας ουσιαστικό περιεχόμενο στη διοργάνωση και δίνοντας την ευκαιρία για εμβάθυνση των γνώσεων των επισκεπτών.

Στις βασικές παράλληλες εκδηλώσεις περιλαμβάνονται:

» Το κύριο παράλληλο διήμερο συνέδριο με ομιλητές υψηλού κύρους από το εξωτερικό και την Ελλάδα,

» Το Keynote dinner με την παρουσία διακεκριμένου τιμώμενου ομιλητή για υψηλόβαθμα στελέχη του κλάδου,

» Το Roundtable για την γνωριμία και συζήτηση των εταιρειών του κλάδο

Επιπλέον, διοργανώνονται σεμινάρια και εργαστήρια που δίνουν στο κοινό τη δυνατότητα να γνωρίσουν πληρέστερα προϊόντα και υπηρεσίες και να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους σε τομείς ενδιαφέροντός τους, σχετικά με το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Ψηφιακό Μάρκετινγκ.

Ποιοι είμαστε…

Image
Ποιοι είμαστε...

Σαν ομάδα εργαζόμαστε πάνω σε projects με βασικό κριτήριο την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε εκθέτες και επισκέπτες

Η αποστολή μας...
Οι επισκέπτες να βρίσκουν υπηρεσίες που θα κάνουν τις επιχειρήσεις τους ανταγωνιστικές
Image
Image
Το όραμα μας...

Να συμβάλουμε στην ανάπτυξη του κλάδου και στη διείσδυση των νέων τεχνολογιών στην Ελλάδα

Στιγμιότυπα από την eCommerce Expo 2018

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Please do not hesitate to contact us if you have any further questions
+30 210 9245577 or  info@verticom.gr

Newsletter

Subscribe to our newsletter

We do not spam!